zolder stuken

Stucwerk van stukadoor in Helmond

Voor particulieren en bedrijven in Helmond en omgeving is stucadoorsbedrijf van de Beek DE aangewezen partij voor hoogstaande kwaliteit stucwerk in alle gewenste soorten, dat volledig afgestemd wordt op de behoeften van de klant. Met deskundig aangebracht stucwerk in uw pand in Helmond en omgeving krijgt deze een bijzondere uitstraling, een eenmalige investering waar u lang van kunt genieten.

Er zijn talrijke vormen van stucwerk, waarin stucadoorsbedrijf van de Beek in Helmond zich heeft gespecialiseerd.

Alvorens met een project te beginnen komen wij langs bij u thuis of in uw bedrijf om de wensen en behoeften in kaart te brengen. Hierna presenteren wij u een vrijblijvende offerte, daarbij hangt de prijs af van een aantal factoren, met name de staat van de ondergrond, is er misschien een voorbehandeling nodig? Maar in het algemeen geldt dat de prijs daalt bij een groter aantal te behandelen meters. Natuurlijk gaat dit niet ten koste van de topkwaliteit die wij leveren.

Inzichtelijkheid in onze werkzaamheden en prijsstellingen en een duidelijke communicatie met de klant zijn voor stucadoorsbedrijf van de Beek in Helmond erg belangrijk. Wij streven naar volledig tevreden klanten, velen gingen u voor getuige de vele positieve reacties op onze uitgevoerde projecten.

Wilt u een kleine aanpassing gerealiseerd hebben of gaat het om een complete verbouwing aan een pand in Helmond en omstreken? Stucadoorsbedrijf van de Beek heeft ruime ervaring in het uitvoeren van kleine maar ook omvangrijke projecten, wij beschikken over de benodigde middelen en materialen en hebben een grote vakkennis die wij altijd goed bijhouden om aan nieuwe eisen te voldoen, zodat wij elk project kunnen uitvoeren. Of uw wensen nu betrekking hebben op het verfraaien van een klassiek, monumentaal pand of een net opgeleverde nieuwbouw woning, alles is mogelijk en bespreekbaar. .

Mogelijkheden stucwerk in Helmond

Stucadoorsbedrijf van de Beek in Helmond biedt haar particuliere klanten en de bedrijven in haar regio een breed scala aan mogelijkheden inzake professioneel stucwerk.

Een fraai strak effect wordt bereikt met pleisterwerk, hiermee wordt een egale afwerking bereikt, die in elke gewenste kleur gesausd kan worden.

Om een geschikte ondergrond te maken voor bijvoorbeeld sierpleisterwerk, behangen of betegelen is raapwerk een prima methode om onregelmatige oppervlakken te egaliseren.

Als een ondergrond eenmaal vlak genoeg is kan deze worden voorzien van een sierpleister laag, deze sierpleisters zijn verkrijgbaar in allerlei structuren en kleuren en hebben een prima slijtvastheid en zijn eenvoudig schoon te houden. Een veel toegepaste variant in Helmond en omgeving door stucadoorsbedrijf van de Beek is de sierpleister Spachtelputz.

Om een bijzonder effect op een wand of een plafond te creëren, onder invloed van een steeds veranderende lichtinval kan gekozen worden voor het zogenaamde schuurwerk. Gips wordt gemengd met fijn zand en de ontstane substantie wordt met een roterende beweging aangebracht, wat een apart schaduweffect op muren en plafonds veroorzaakt. Er wordt wel gesproken van een soort ‘halve maan effect’. Schuurwerk kan gesausd worden in elke gewenste kleur.

Lijsten en ornamenten zijn in allerlei vormen en maten verkrijgbaar en geven een pand een klassieke uitstraling en genereren een ruimtelijk effect, een welkome aanvulling op de rest van uw smaakvolle interieur.

Hebben wij u overtuigd van de vele mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met stucadoorsbedrijf van de Beek in Helmond per e-mail of per telefoon, wij zijn u graag van dienst! .