haard stucken

Stucwerk door stucadoor in Venray

Vanuit Venray bedient stucadoorsbedrijf van de Beek haar klanten, zowel particulieren als bedrijven, met kwalitatief hoogstaand stucwerk in allerlei uitvoeringen, geheel afgestemd op de individuele wensen van de klant.

Stucwerk is een oud beroep en betekent altijd een enorme verfraaiing van een pand, voor de stucadoor is elke klus een uitdaging omdat geen enkel project hetzelfde is voor stucadoorsbedrijf van de Beek in Venray.

Wij streven naar tevreden klanten en zullen daarom altijd vooraf samen met u inventariseren wat de mogelijkheden zijn, zodat wij gezamenlijk tot een goed plan van aanpak kunnen komen, waarbij rekening gehouden wordt met het beschikbare budget. In het algemeen geldt bij stucadoorsbedrijf van de Beek dat de prijs afhankelijk is van het aantal te behandelen meters en de benodigde voorbereidingen, deze wordt lager bij een groter aantal te behandelen meters, uiteraard zal dit nooit ten koste gaan van de topkwaliteit die wij onze klanten leveren.

Een succesvol stucwerk hangt af van een aantal belangrijke factoren. Hoe is de toestand van de huidige ondergrond en is misschien een voorbehandeling nodig? Met name in wat oudere panden vertoont de onderlaag tekenen van verval en dient deze voorbehandeld te worden voor een optimaal eindresultaat.

Om deze factoren in te kunnen schatten komt stucadoorsbedrijf van de Beek bij haar klanten langs aan huis of bedrijf om het één en ander goed te kunnen inventariseren, waarna een vrijblijvende offerte volgt. Hierdoor weet u, als gewaardeerde klant exact waar u aan toe bent en komt nooit achteraf voor verrassingen te staan. Transparantie en eerlijkheid naar onze klanten in Venray en omgeving is voor ons een belangrijk speerpunt, getuige de vele positieve beoordelingen van tevreden klanten die u voorgingen.

Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een complete verbouwing aan uw woning in Venray en omgeving, stucadoorsbedrijf van de Beek heeft de kennis en de capaciteit om elke opdracht, klein of groot, te aanvaarden en gegarandeerd naar volle tevredenheid tot een goed einde te brengen. Alles is mogelijk, van een klassieke uitstraling met lijsten en ornamenten tot een hedendaagse strakke opzet.

Soorten stucwerk in Venray

Als u kiest voor een moderne, strakke uitstraling dan is pleisterwerk een goede keuze. Deze gladde en egale afwerking kan vervolgens gesausd worden in elke denkbare kleur.

Ingeval van onregelmatige ondergronden biedt raapwerk een afdoende oplossing om deze weer glad te maken, als basis voor sierpleisterwerk, of bijvoorbeeld betegeling of behangwerkzaamheden.

Een afwerking met sierpleisterwerk zorgt voor een bijzonder decoratieve afwerking, die ook nog eens erg slijtvast is en goed schoon te houden. Sierpleisters zijn er in allerlei kleuren en structuren, van fijn tot grof. De meest toegepaste vorm door stucadoorsbedrijf van de Beek in Venray van sierpleister is Spachtelputz.

Bent u op zoek naar een speels effect op de wand of plafond, welke schijnbaar voortdurend verandert onder invloed van de wijzigende lichtinval? Dan is schuurwerk een heel charmante oplossing. Gips wordt gemengd met fijn zand en deze wordt in roterende bewegingen aangebracht waardoor een soort ‘halve maan effect’ ontstaat en schaduweffecten geeft. Schuurwerk kan vervolgens in elke denkbare kleur afgewerkt (gesausd) worden.

Voor een meer klassieke en statige uitstraling kan er worden gekozen voor lijsten en ornamenten, deze zijn tegenwoordig verkrijgbaar in alle vormen en maten, die uw pand een rijk en sfeervol cachet geven en een ruimtelijk effect creëren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met op met stucadoorsbedrijf van de Beek in Venray per telefoon of e-mail.