Tevreden klanten

"Jan-Willem was geweldig. Hij heeft niet alleen goed werk geleverd, hij was ook rustig en netjes en liet alles schoon achter."
Mark Pieters
"Ik wil alleen maar zeggen bedankt! Jullie hebben fantastisch werk afgeleverd.
Het was een genoegen om jullie over de vloer te hebben en we zijn erg blij met de resultaten."

Toon Jacobs

"Van de Beek stucwerken is super. Ze zijn uiterst betrouwbaar, redelijk geprijsd en pas gestopt met werken tot alles netjes afgewerkt was. Bedankt!"

Piet Hendriks

"Ik ben blij dat ik bij van de Beek stucwerken terecht ben gekomen door aanbeveling van vrienden. De dag na het oriënterende gesprek was hij al in staat om langs te komen. Hij was betrouwbaar en hardwerkend. Wij kunnen hem zeker aanraden!"
Lies Nouhuis

"Vanaf het eerste telefoontje tot aan het eind bleef Jan-Willem professioneel in alle opzichten. Heel mijn huis bleef schoon en netjes. Alles was op tijd af en hij heeft zich gehouden aan de prijs die we overeen zijn gekomen. Als je een ervaren stucadoor nodig hebt, weet je bij wie je moet zijn."

Toos Giesbers

"Zijn pleisterwerk is eerste klasse. Hij is zeer netjes en we vonden Jan-Willem erg betrouwbaar. Als er weer iets moet gebeuren zal hij de eerste zijn die we bellen."
Michelle de Loo

"Altijd beleefd, vriendelijk en vrolijk. Jan-Willem en zijn team zijn old-school ambachtslieden. Als ze vertrekken heb je niet eens door dat er werklui in huis zijn geweest. Zo vlekkeloos werken ze alles af en maken ze schoon als ze klaar zijn. Top stucadoors!"

Henriette Dommels